The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition redus pana pe 11 Februarie

0
154

Chiar daca ati mai jucat, ati mai vazut si ati vrut sa jucati, nu ati vazut dar ati auzit, celebrul si genialul joc The Witcher 3: Wild Hunt, este acum la reducere pe Steam! 60% oferit la editia Game of the Year, ajungand la pretul de 20€, aproximativ 92 RON, un pret care va garantam noi ca este mai mult decat convenabil pentru experienta ce urmeaza sa o aveti. Understatement.

Acum sa o zicem pe sleau. Cand am auzit prima data de acest joc, deja le jucasem pe primele doua. Primul, micut, acceptabil, dragut, creat de un studio start-up din Polonia, impresiona. Nu neaparat prin design, grafica, gameplay, dar nu stiu, era ceva special. O alta lume RPG-ista de explorat, putin diferita de ceea ce eram noi obisnuiti, dar la fel de bine creata.

Elementele erau acolo, mai trebuiau slefuite. Evident experienta slefuieste cel mai bine si la cativa ani departare apare The Witcher 2. Soc, un trailer marfa ne arata antagonistul, dramatic tot, asasina un rege pe barca din propria dotare. De aici si numele, Assassin of Kings. Ok am zis si din nou m-am inhamat la aventura. Buna aventura, mai cinematica, stilul nu inca open world era acolo. Poate ca erau vremurile. Drumul bun si inainte, imi soptea o poveste interesanta. Am ascultat-o pe toata. Am sorbit-o din priviri, am mangaiat-o pe clestet, i-am zis cuvinte de dragoste. Am iubit-o.

Asta pana a aparut 3. Oo doamne 3. Finalul jocului precedent zicea multe. Urla clar continuare, si da, CD Project Red a livrat. Continuare frate. In forma ei cea mai pura si perfecta. RPG, lumea Witcher scrisa de Sapkowski, nou motor grafic, open world, toate elementele se intruneau sa compuna un joc perfect. Numit Wild Hunt, cu care te mai intalnesti mai ales in primul joc, un fel de enigma a lumii, gandeste Calaretii Apocalipsei „galloping in the sky, cavalcade of wraiths on undead horses, omen of war” type of thing. Doamne Sapkowski stie sa scrie. In orice caz, am jucat, am trait, am respirat Witcher, parere pur subiectiva si personala, unul din cele mai bune jocuri create vreodata. Si acum ce sa vedem?

Continut

Versiunea Game of the Year include jocul de baza + cele 2 DLC-uri „Hearts of Stone” si „Blood and Wine”, numit de critici „cel mai bun DLC scos vreodata pentru un joc”. Cat despre jocul de baza, acesta a castigat mai mult de 150 premii si a primit titlurile de „unul din cele mai bune jocuri video create vreodata” si „top 3 cele mai bune RPG-uri din toate timpurile”. Deci, noi am zice ca nu puteti rata acest joc, este unul din acele jocuri care trebuiesc jucate si terminate cel putin 1 data in viata. Noi am facut-o de mai multe ori, dar noi mai suntem si pasionati de natura cand vine vorba de jocuri bune.

Dar destula lauda, le-am ascutit cornul cat sa impunga si un mistret, dupa veti spune ca ne-au platit CD Project Red sau ceva (am vrea noi), totusi ce este adevarat si vom recunoaste este ca acest joc ne-a castigat dragostea pe care i-o purtam si am devenit fani Witcher pentru totdeauna. De incercat.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here