Urmatorul operator al lui Rainbow Six Siege va fi invizibil?

0
14

Ce este Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ?

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (prescurtat ca si Rainbow Six Siege) este un joc video tactic dezvoltat de Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. A fost lansat la nivel mondial pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One la 1 decembrie 2015. Jocul pune un accent deosebit pe distrugerea mediului și cooperarea între jucători. Fiecare jucător își asumă controlul asupra unui atacator sau a unui apărător în diferite moduri de joc cum ar fi salvarea unui ostatic, dezamorsarea unei bombe și preluarea controlului asupra unui punct de captură. Titlul nu are nicio campanie, dar are o serie de misiuni scurte care pot fi jucate solo. Aceste misiuni au o poveste liberă, concentrându-se pe recruți care trec printr-o formare pentru a fi pregătiti pentru viitoare întâlniri cu Masca Albă, un grup terorist care amenință siguranța lumii.

Cine sunt urmatorii operatori ?

Următorul sezon al lui Rainbow Six Siege va adăuga doi operatori noi: unul danez, iar altul din Serviciul Secret al Statelor Unite. Nu se stie sigur, dar sursa de la care a venit informatia, are de cele mai multe ori dreptate.

Potrivit sursei, publicată pentru prima oară pe Resetera, atacatorul danez va fi invizibil pentru camere și va avea un fel de tăcere asemănătoare cu cea a lui Caveira. În același timp, apărătorul american va avea o „viziune specială care ocolește blocajele și fumul”.

Cine este Caveira ?

Născută a șaptea într-o familie de zece băieți, Pereira trebuia să fie inventivă pentru a obține ceea ce isi dorește. Puține lucruri din copilaria ei sunt cunoscute, în afară de pensia slabă pe care mama ei a primit-o după ce tatăl ei a murit. Avea șase ani când familia Pereira a fost forțată să se mute într-un cartier sărac la periferia statului São Paulo.

Ea a atras atenția autorităților numai atunci când avea 16 ani, după ce mama ei a raportat că ea lipsea. Un an mai târziu, Pereira a fost arestata din cauza jafului din Rio de Janeiro. Pereira a rămas impresionată și si-a afișat intelectul pe tot parcursul procesului și l-a impresionat pe judecătorul responsabil de cazul ei. El a fost indulgent față de vârsta și caracterul ei. Ceea ce, a afirmat el, a arătat un potențial pentru reforma social-educațională. El ia dat lui Pereira alegerea de a intra într-un reformator juvenil (FEBEM) și de a lucra cu BOPE la Rio de Janeiro, aceasta acceptand oferta judecatorului.

Ce se stie sigur despre cei doi operatori ?

Nimic nu a fost confirmat, dar informația provine de la utilizatorul Resetera, Kormora. Acesta a prezis anul trecut numele și gadgeturile celor doi operatori australieni adăugați la joc în această săptămână, (Mozzie și Gridlock) pe baza conversației cu un „prieten din industrie”. Nu se spune de unde a primit informația de data asta.

Descrierea operatorului danez se potrivește cu sugestiile lui Ubisoft: în cursul lunii trecute. Dezvoltatorul a dezvăluit că atacatorul ar fi un „expert în tactici de recunoaștere ascunsă și stealth”

In concluzie, asteptam sa vedem sigur ce se intampla si cine vor fi cei doi operatori. Voi ce ziceti? Ati merge pe varianta celor de la Resetera?

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here