Un nou termen pentru sosirea lui Oreo pe Galaxy S8

Dacă unele firme precum HMD Global au reușit să aducă deja Oreo pe 5 dintre telefoanele lansate anul trecut, iată că alții nu au nici măcar un telefon care să ruleze oficial noul release. Samsung este una dintre aceste companii și deși ni se promitea că actualizarea la Oreo destinată lui Galaxy S8 urma să vină la final de ianuarie, acum este dat un nou termen pentru acest update și anume finalul lunii februarie.

Samsung Support

Vestea vine prin intermediul unui utilizator din Africa de Nord care a decis să ia legătura cu serviciul de suport Samsung pentru a întreba când ajunge Oreo pe telefonul său. Filiala locală Samsung a răspuns că actualizarea ar trebui să fie distribuită începând de la finalul acestei luni și că va dura ceva timp până când toți utilizatorii se vor bucura de release, asta pentru că se va distribui pe regiuni. Ne putem aștepta astfel ca finalizarea distribuirii lui Oreo să se întâmple undeva pe la finalul primului trimestru, care coincide cu startul programului de precomandă pentru Galaxy S9 și S9+. Se aduce în discuție și posibilitatea ca Samsung să țină update-ul la Oreo în standby pentru S8 până la sosirea flagship-ului succesor, cazuri ce au mai fost semnalate anii trecuți pe anumite piețe pentru alte terminale.

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, dar si despre alte subiecte la fel de interesante din acest domeniu, nu uitati sa reveniti doar aici, la all4gaming.net!

Lasă un răspuns