Trailer de lansare pentru jocul VR The Inpatient

1
102

Asa cum am m-ai zis-o si probabil o vom mai zice, jocurile VR (Realitate Virtuala) sunt viitorul. Si viitorul suna bine. Acum nu stiu daca sa zicem „tot” viitorul, pentru ca si cele clasice, asa cum le stim noi, tastatura si mouse, console, nu cred ca vor disparea. Poate eu nu am chef sa alerg ca nebunul, intru-un joc gen Call of Duty, si doar vreau sa stau jos, relaxat, sa ma joc, dupa o zi grea de munca/scoala. Vom vedea.

Ideea este ca jocurile VR apar din ce in ce mai multe la numar si asta este un lucru care a inceput sa se vada cu ochiul liber. Din ce in ce mai multe companii investesc si creeaza jocuri VR din ce in ce mai bune (a se lasa deoparte remake-ul numarul 1000 – cifra exagerata cu mic scop comic, pentru Skyrim).

Bethesda Softworks in loc sa inceapa sa lucreze la urmatorul Elder Scrolls pierde vremea facand remake-uri la cel mai celebru joc de-al lor pentru urmatorii 100 de ani. Tot mic scop comic. Nu acum serios, cat mai ai de gand sa faci asta Beth? A ce ma agit, nu e ca si cum Beth o sa-mi si raspunda. Dar sa revenim la subiect.

The Inpatient

Iata ca si acum, compania Sony, denumiti si taticii din spatele Playstation, lanseaza un joc VR pentru platforma lor Playstation VR ce pare promitator. Cam horror, dar ce alt stil mai bun sa demonstrezi de ce este in stare VR-ul? Un joc sa te sperie pana cand ai sa zici „Ia sa mai ies si eu afara ca am stat prea mult la calculator. Nuu mama, nu este de la acest joc complet inofensiv, am citit eu undeva ca nu e bine sa stai mai mult de 2 ore la calculator.” Glumim, asta nu cred ca a zis-o niciodata nimeni! In orice caz , daca aveti PS4 + PS4 VR, jocul este disponibil pentru a fi jucat si experimentat.

Si din ce se pare, aveti de experimentat. Jocul pare sa aiba continut si poveste cat sa ne ajunga. Nu ca am vrea sa ne ajunga prea mult horror, personal nu prea ma topesc dupa gen, dar e refreshing din cand in cand. In toate jocurile esti Supa Men (pare rau dar WB stramba din nas la tot ce inseamna galeria lor de eroi), si acum in jocurile horror, esti si tu acolo mic, pricajit, pana si ultima musca mai periculoasa poate sa iti faca felul, si asta nu e gluma. Nu ai de unde sa stii ce se ascunde prin panzele alea de paianjan din casa aia parasita din coltul ala de strada.

Si daca o faceti, sa ne spuneti si noua cum e. Nu de alta dar nu il avem. Stiu ca Alex tot vrea un joc VR sa vada si el cum e cu PS-ul lui, dar noi tot ii zicem NU. Ce Alex vrei sa te sperii sa nu mai poti face articole de calitate?

Si pentru placerea dumneavoastra aveti si trailer-ul de lansare, in caz ca vreti sa si vedeti despre ce este vorba si nu doar sa cititi dintr-un articol. Vizionare placuta si spor la VR!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here