Trailer de lansare pentru jocul VR The Inpatient

VR is the future

Asa cum am m-ai zis-o si probabil o vom mai zice, jocurile VR (Realitate Virtuala) sunt viitorul. Acum nu stiu daca sa zicem “tot” viitorul, pentru ca si cele clasice, asa cum le stim noi, tastatura si mouse, console, etc nu cred ca vor disparea. Poate eu nu am chef sa alerg ca nebunul, intru-un joc gen Call of Duty, si doar vreau sa stau jos, relaxat, sa ma joc, dupa o zi grea de munca/scoala. Vom vedea. Ideea este ca jocurile VR apar din ce in ce mai multe la numar si asta este un lucru care a inceput sa se vada cu ochiul liber. Din ce in ce mai multe companii investesc si creeaza jocuri VR din ce in ce mai bune (a se lasa deoparte remake-ul numarul 1000 – cifra exagerata cu mic scop comic 🙂 , pentru Skyrim).

The Inpatient

Iata ca si acum, compania Sony din spatele Playstation, lanseaza un joc VR pentru platforma lor Playstation VR ce pare promitator. Cam horror, dar ce alt stil mai bun sa demonstrezi de ce este in stare VR-ul? Un joc sa te sperie pana cand ai sa zici “Ia sa mai ies si eu afara ca am stat prea mult la calculator. Nuu mama, nu este de la acest joc complet inofensiv, am citit eu undeva ca nu e bine sa stai mai mult de 2 ore la calculator.” Glumim, asta nu cred ca a zis-o niciodata nimeni! In orice caz 🙂 , daca aveti PS4 + PS4 VR, jocul este disponibil pentru a fi jucat si experimentat. Mai jos gasiti trailer-ul de lansare, in caz ca vreti sa si vedeti despre ce este vorba si nu doar sa cititi dintr-un articol 🙂 . Vizionare placuta!

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, dar si despre alte subiecte din acest domeniu, nu uitati sa reveniti doar aici, la all4gaming.net!

1 comentariu la „Trailer de lansare pentru jocul VR The Inpatient”

Lasă un răspuns