Top 5 tastaturi de gaming mecanice + gafa chinezilor!

0
91

Vrei o tastatura de gaming, mecanica si iluminata, dar ai un buget redus? In urmatorul top vei gasi ceea ce iti trebuie intr-un pret pe care si-l poate permite orice utilizator de PC.

5. Marvo KG937

Contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de precizie si viteza, raspuns si durabilitate, toate acestea venind insa deseori cu un pret. KG937 se recomanda ca fiind cea mai accesibila tastatura mecanica iluminata, punand la grea incercare rivalele bazate pe clasica membrana.

Animata de 104 contacte mecanice Outemu Blue dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG937 este gata sa intre in arsenalul oricarui gamer exigent care prefera o rezistenta consistenta la apasarea tastelor insotita de clicul tactil/auditiv specific.

Sistemul de iluminare este unul minimalist, dar configurabil, spun creatorii acestei tastaturi. KG937 renunta la orice artificii de design, se prezinta intr-o carcasa clasica cu butoane detasabile si conectare USB.

DEZAVANTAJE: Dezavantajele acestei tastaturi sunt urmatoarele: tastatura vine doar cu o singura culoare de iluminare (rosu) si nu este insotita nici de „palm rest” care in sesiuni lungi de lucru isi simte lipsa.

4. XTRIKE ME GK-905X

XTRIKE ME GK-905 Black, mecanica, constructie premium, sasiu de metal, este ceea de ce iti dai seama la prima atingere. O tastatura care vine cu switch-uri Blue, RGB si interfata USB. Cu toate ca producatorul nu ne spune decat ca switch-urile sunt albastre, acestea sunt comparate cu cele de la Cherry Mx Blue.

La sesiuni lungi de gaming vei vedea ca aceste switch-uri isi fac treaba foarte bine. Se poate configura sau personaliza aceasta tastatura? Da, pe site-ul producatorului vei gasi o aplicatie foarte prietenoasa cu o interfata simpla. Ce poate configura acea aplicatie? Ai nu mai putin de 15 moduri ce iti sunt puse la dispozitie, se poate seta de asemenea intensitatea led-urilor sau cat de mult sa dureze fiecare efect de iluminare. Tastatura dispune si de cate taste macro configurabile.

DEZAVANTAJE: La fel ca si la KG937, aceasta tastatura nu dispune de palm-rest.

3. Redragon Mitra (VARA)

O tastatura mecanica cu o poveste foarte interesanta, Redragon Mitra (VARA) vine in doua modele diferite, ceea ce este diferit la cele doua modele este doar sistemul de iluminare. Tastatura vine intr-un mod de iluminare RGB, dar si in modul de iluminare de culoare rosie. Switch-uri OUTEMU Blue cu conectare USB, de altfel ca la orice tastatura mecanica de buget, insa sunt foarte bune si isi fac treaba foarte bine.

104 taste iluminate (RGB-Rosu) si configurabile in acelasi timp. De ce Mitra si nu Vara cum era cunoscuta? Pana in luna Decembrie 2018 aceasta tastatura era cunoscuta sub numele de „Redragon Vara”. De ce este acum Mitra? Foarte simplu, chinezii de la Redragon au gresit numele tastaturi pe cutie, astfel sau gandit ei „De ce sa mai facem alte cutii pentru tastatura cand putem sa schimbam doar numele pe site” si asa a devenit Redragon Mitra.

2. Marvo KG925G 

Din nou o tastatura din seria KG de la Marvo. KG925G se prezinta intr-o carcasa de tip frameless de culoare neagra cu margini argintii. Sistem de iluminare RGB, 104 taste ce au contacte OUTEMU Blue si cu un suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara ca acestea sa se blocheze si care rezista la peste 50 milioane de apasari.

Tastatura vine si cu o aplicatie ce o puteti gasi pe site-ul producatorului, aplicatia va ajuta la configurarea iluminarii tastelor. Este o tastatura stabila si durabila datorita materialelor folosite, sasiu confectionat dintr-un plastic robust extrem de dur, rezistent la lovituri si cazaturi. Tot odata si prima tastatura din acest top care vine insotita de un palm-rest detasabil.

1. Tesoro Durandal Ultimate G1NL

Ultima tastatura din acest top este Tesoro Durandal Ultimate G1NL. Este conceputa special pentru jucatori PRO Gaming datorita switch-urilor Cherry MX Black de care dispune. Tastele iluminate individual cu un LED de culoare rosie, cu 4 nivele de iluminare pentru led-uri.

Tastatura dispune de o memorie onboard de 128kb, o interfata UI pentru setarea tastaturii, 50 taste macro cu 5 profile. Aceasta tastatura mai dispune si de 2 porturi USB+mufa de casti si microfon. Conectorii tastaturii sunt placati cu aur pentru o latenta cat mai mica. Ca aproape orice tastatura de gaming, vine si cu o aplicatie online pentru update-ul firmware al tastaturii. Include un palm-rest care te va face sa te simti mai confortabil pe o sesiune lunga de gaming.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here