Top 5 casti de Gaming pana in 300 lei!

0
109

Un nou top din categoria „gaming de buget”. Dupa cum vedeti si in titlu, v-am pregatit un top cu 5 casti de gaming pana in suma de 300 de lei, cu casti care sunt foarte bune.

5. Casti gaming Marvo HG9012 7.1 Surround

Marvo a inceput sa impresioneze piata din Romania cu unele produse mult mai bune decat cele ale companiilor de top. Aceasta companie nu a intrat pe piata din Romania prea repede, ei ajungand aici acum 3 ani si pana acum s-au dovedit a fi un brand care merita apreciere. HG9012 sunt niste casti de gaming cu sunet 7.1 surround, iluminare de culoare verde si rosu (aceste culori sunt si singurele variante ale castilor), conectare USB, microfon omnidirectional de foarte buna calitate, o impedanta de 2.2 kOhm si o sensibilitate de 125 dB.

Pretul acestor casti porneste de la 150 lei.

4. Casti gaming Somic G941, 7.1 Surround

Somic este un brand format in anul 1999. Aceasta companie a fost deschisa special pentru produse audio de talie modiala (spune producatorul) si intradevar pana acum, Somic nu a dezamagit. Somic G941 sunt casti de gaming, la un buget destul de redus si de foarte buna calitate. Sunet surround 7.1, functie de vibratii, microfon omnidirectional de foarte buna calitate, un design ergonomic si iluminare led.

Pretul lor se invarte in jurul sumei de 180-190 lei.

3. Casti Gaming Logitech G231 Prodigy

Aici deja vorbim despre o calitate ceva mai superioara. Logitech a obisnuit intreaga lume cu produse de tot felul si o calitate foarte buna. Logitech G231 Prodigy sunt niste casti foarte bune. Aceste casti dispun de un sunet stereo de foarte buna calitate, sensibilitate de 90 dB, conectare jack de tip TRRS cu ajutorul unui adaptor. Impedanta de 32 Ohm, microfon de foarte buna calitate, control pe cablu si sunt compatibile cu PC, laptop, Xbox One si Playstation 4.

Pretul lor porneste de la 210 lei.

2. Casti Gaming HyperX Cloud Stinger

Cu siguranta va dati seama ca deja vorbim despre altceva. HyperX este un brand care creeaza diferite produse de o calitate net superioara a ceea ce am vazut pana acum. Pornind de la componente pentru PC-uri si ajungand la periferice trebuie sa trecem printr-o gama foarte mare de produse a celor de la HyperX.

Acest brand este laudat de foarte multa lume, ceea ce pentru noi este foarte usor sa ne dam seama cat de calitative sunt produsele lor. HyperX Cloud Stinger, casti de gaming de o calitate foarte buna. Aici putem incepe prin a spune ca aceste casti au un microfon foarte bun. Acestea beneficiaza de un noise-canceling foarte calitativ. Conectarea castilor se face prin jack-ul clasic de 3.5 mm de tip TRRS. Sensibilitate de 102 dB si o impedanta de 30 Ohm fac aceste casti sa fie bestiale.

Pretul lor se invarte in jurul sumei de 240 lei.

1. Casti Gaming Razer Electra V2

Pentru numarul 1 vorbim deja despre ceva mai performant, Razer ne-a obisnuit cu periferice de foarte buna calitate. Aceste casti sunt deja la un alt nivel, de la pernutele foarte moi care te vor ajuta destul de mult in sesiuni lungi de gaming pana la sunetul extraordinar oferit de cele 2 difuzoare de 40mm. O sensibilitate de 105 dB si -41 dB la microfon. Impedanta de 32 Ohm, iar conectarea este unu cu jack de 3.5 mm de tip TRRS. Aceste casti vin in 2 variante diferite, Casti Gaming Razer Electra V2 si Casti Gaming Razer Electra V2 USB. Ambele au aceleasi caracteristici, singura diferenta fiind cea a conexiunii. Castile Gaming Razer Electra V2 USB vin cu o conectare USB dupa cum reiese si din numele produsului si mai dispun si de iluminare a logo-ului de culoare verde.

Pretul lor se invarte in jurul sumei de 240 lei respectiv 280 lei.

Voua care vi se par cele mai bune casti de gaming la acest pret? Lasati un raspuns in sectiunea de comentarii. Iar noi vom studia mai mult piata intrucat sa ne dam seama ce isi doreste un gamer adevarat la un pret cat mai decent. Peace out people!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here