Top 5 articole din 2018

0
43

Aceasta este o recapitulare a celor 5 cele mai citite articole din 2018 pe site-ul All4Gaming. Ne-au fost dragi, am pus multa pasiune in a le scrie si uite ca voi le-ati urmarit! Va multumim!

5. Petitie impotriva noilor reguli de trading in CS:GO : 336 vizualizări

Noile reguli de trading impuse de Valve se pare ca i-a suparat foarte tare pe jucatori. Aceste noi reguli, mai exact daca pana acum la un trading CS:GO nu dura foarte mult pana primeai item-ul, acum pentru primirea acestuia sau pentru incheierea trading-ului, aveti de asteptat sapte zile.

Mai multe informații despre acest articol găsiți aici.

4. Cele mai noi știri despre PlayStation 5 și când se zvonește ca va fi lansată noua consola: 819 vizualizări

Un set de întrebari care ii frământa pe fanii PlayStation ar fi „Când se va lansa noua consola de la Sony?” și „Cât de curând o sa o vedem și pe piața noastră din Romania?”

Mai multe informații despre acest articol găsiți aici.

3. Data aparitiei jocului GTA 6, o farsa buna sau adevar?: 844 vizualizări

Toata „farsa” a pornit de la un mesaj aparut in GTA Online, acesta destramand aparitia jocului GTA 6. Mesajul a fost spamat de mai multe ori pe mai multe platforme, iar chestia cea mai stranie, care ne face sa credem ca este adevarat, este ca mesajul pare sa vina din partea celor de la Rockstar, majoritatea utilizatorilor care au primit mesajul respectiv raportand acest lucru insotit de un screenshot.

Pentru mai multe informații despre acest articol găsiți aici.

2. Cea mai buna echipa de CS: GO din Romania: 1131 vizualizări

Nexus Gaming este prima echipa din Romania de Counter Strike: Global Ofensive care si-a pus amprenta in lumea CS: GO la un nivel inalt in Europa. Membrii in momentul actual, in numar de 5, sunt: Jaxi (Vrînceanu Costin), XELLOW (Adrian Guta), BTN (Catalin-Ionut Stanescu), iM (Ivan Mihai) si Blytz (Raul Gligor).

Pentru mai multe informații despre acest articol găsiți aici.

1. Top 5 | Cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2018: 1685 vizualizări

Pentru a discuta simplu, alegerea noastră de cele mai bune telefoane pentru jocuri in 2018 se reduce la software, hardware și performanța, iar in cele ce urmează o sa va dam răspunsul.

Pentru mai multe informații despre acest articol găsiți aici.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here