Starul Twitch DrDisRespect a revenit!

The Face of Twitch

Starul Twitch, castigatorul streamer-ul anului in 2017, sau cum isi mai spune el “The Face of Twitch” a revenit! 05.02 11AM PST, ceea ce pe la noi a fost aseara ( give or take lol ), a fost data in care toata comunitatea Twitch a urmarit doar 1 canal, al lui.

Si ce putem zice, a fost DEMENTIAL! In afara de nebunia care il caracterizeaza, primul meci PUBG, castiga. Unii zic ca a fost inregistrat de inainte, altii zic ca ar fi regizat, unii chiar mergand pana la a zice ca a fost o manevra chiar regizata de Bluehole Studio si PUBG Corporation , creatorii jocului. “Donatii” a fost cuvantul orei, lume cu mic cu mare au donat de la 3$ la 5000$ (da pe bune, nici noua nu ne-a venit sa credem, donatia chiar fiind verificata de staff-ul lui). Twitch-ul in sine a fost blocat cateva minute de toate persoanele care incercau sa intre pe canalul lui, iar in punctul de audienta maxima, acesta a atins 387 000 persoane care il urmareau LIVE. Spectacol.

Scena lui e Twitch

A reusit sa doboare toate recordurile, de la numarul de oameni care il urmareau, pana la banii pe care i-a facut (asta va lasam pe voi sa adunati cate donatii x cati oameni x cat au donat fiecare), nu putem zice decat .. Bravo! Indiferent de cine este, ce a facut, ce face, este un entertainer. Este un showman, un om de spectacol, si scena lui e Twitch. Mai jos gasiti, pentru distractia dumneavoastra, clipul video in care castiga primul Game din PUBG. Vizionare placuta!

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, dar si despre alte subiecte la fel de interesante din lumea Gaming-ului mondial, nu uitati sa ramaneti doar aici, la all4gaming.net!

Lasă un răspuns