Starul Twitch DrDisRespect a revenit!

0
72

Starul Twitch, castigatorul streamer-ul anului in 2017, sau cum isi mai spune el „The Face of Twitch” a revenit! 05.02 11AM PST, ceea ce pe la noi a fost aseara ( give or take lol ), a fost data in care toata comunitatea Twitch a urmarit doar 1 canal, al lui.

Si ce putem zice, a fost DEMENTIAL! In afara de nebunia care il caracterizeaza, primul meci PUBG, castiga. Unii zic ca a fost inregistrat de inainte, altii zic ca ar fi regizat, unii chiar mergand pana la a zice ca a fost o manevra chiar regizata de Bluehole Studio si PUBG Corporation , creatorii jocului. „Donatii” a fost cuvantul orei, lume cu mic cu mare au donat de la 3$ la 5000$ (da pe bune, nici noua nu ne-a venit sa credem, donatia chiar fiind verificata de staff-ul lui). Twitch-ul in sine a fost blocat cateva minute de toate persoanele care incercau sa intre pe canalul lui, iar in punctul de audienta maxima, acesta a atins 387 000 persoane care il urmareau LIVE. Spectacol.

Scena lui e Twitch

A reusit sa doboare toate recordurile, de la numarul de oameni care il urmareau, pana la banii pe care i-a facut (asta va lasam pe voi sa adunati cate donatii x cati oameni x cat au donat fiecare), nu putem zice decat .. Bravo! Indiferent de cine este, ce a facut, ce face, este un entertainer. Este un showman, un om de spectacol, si scena lui e Twitch. Mai jos gasiti, pentru distractia dumneavoastra, clipul video in care castiga primul Game din PUBG. Vizionare placuta!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here