Spotify – Cel mai bun program de streaming audio

0
221

Probabil știți sau ați auzit de serviciul de streaming audio intitulat Spotify și cel mai probabil mulți l-ați și folosit când încă nu era disponibil pentru țara noastră intitulată România. Atatea intitulari, nu stiu ce am azi. In orice caz, cei care ați folosit acest serviciu înainte probabil veți fi cei mai fericiți oameni de pe planeta (dupa cazurile de alti oameni cu fericire extrema) cand o sa aflați (pentru ca va spun eu) ca acest serviciu a poposit si pe la noi si este disponibil in variata gratis (cui nu-i place free) dar și premium pentru doar 4,99€ pe luna.

Daca vi se pare ca aceasta suma e puțin cam mare pentru a asculta muzica in stream veți fi uimiți ca acest tarif la noi in țara este cel mai mic preț pentru un astfel de serviciu. Cu acest abonament puteti asculta muzica nelimitat, fără reclame și mai mult de atat aveți și posibilitatea sa o redați online.

O alta „bucata de tehnologie” interesanta care vine cu acest serviciu de muzica este ca puteți sa ascultați muzica favorita in fundal in timp ce va jucati pe PS4 jocul vostru preferat sau pe telefon in timp ce aveti alte activități. Alte activitati, ei bine stiu si eu, urmarit prieteni pe Facebook, discutii prin mesaje sau prin mesagerie instanta cu alti prieteni, jucat jocurile mobile pe care le-ati instalat in speranta ca veti avea si timp sa le jucati, activitati din astea standard.

Puteti sa va creați chiar si propriile playlist-uri, iar dacă nu doriți sa va creați momentan un playlist puteti sa ascultați oricare playlist creat de alți utilizatori si in momentul in care o melodie vă atrage atentia o puteti adauga la selectia dumneavoastra de muzica. Un important feature, cu care suntem obisnuiti dar e bun de avut.

Statistici

Cei de la Spotify au peste 150 de milioane de membri activi, iar melodiile pe care le regăsiți in aceasta aplicație depășește numărul de 30 de milioane. Aceste melodii sunt incluse in diferite playlist-uri create de utilizatori unde acestia au setat ca acel playlist sa fie vizibil, iar altele sunt create de către editorii Spotify si sunt sortate pe mai multe categorii cum ar fi genuri muzicale, stare emotionala dar și multe altele, aceste playlist-uri fiind actualizate constant pentru a dărui utilizatorului o experiența cât mai plăcută și ușoară.

Din fericire aveți posibilitatea sa va distribuiti propriul playlist întregii comunități sau tuturor prietenilor vostri. Platforma Spotify va oferă un serviciu personalizat care se mulează pe nevoile voastre muzicale și va „ajuta” sa va găsiți melodiile preferate foarte simplu, dar si sa descoperiți alte melodii, respectiv artiști in funcție de preferințele dumneavoastră și modului in care ascultați muzica.

Dacă va conectați pentru prima oara pe Spotify, acesta vă va invita într-un proces de descoperire a melodiilor favorite pentru a putea sa va ofere de fiecare data când intrați in aplicație o experiența cât mai plăcută. Totodata aceasta functie va ajuta sa descoperiți cât mai ușor ce este nou sau ce este ascultat in funcție de alegerile făcute.

De luat in calcul

Ne bucuram acest serviciu a fost lansat si in tara noastra si cel putin noi deja am inceput sa il folosim. E o completare buna a celorlalte servicii de streaming si suntem de parere ca un astfel de mare jucator intrat pe piata de la noi nu va face decat sa aduca calitate si tehnologie de cel mai inalt nivel. Plus de asta, niciodata nu a stricat competitia intre firme, cel putin din punctul utilizatorului.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here