Seriale de vizionat – Preferatele noastre!

0
66

Astăzi va voi prezenta o lista cu seriale pe care vi le recomand sa le urmăriți. Aceasta lista este compusă din cateva seriale pe care eu personal le-am vizionat si au fost foarte, foarte interesante. Fara alte cuvinte, sa incepem!

The Walking Dead

Cred ca suntem de acord cu toții ca acest serial combina perfect genul horror cu drama. Acesta descrie o lume invadata de zombi și o poveste de lupta si supraviețuire.

Breaking Bad

Droguri, crime, vânzarea și fabricarea metamfetaminei și un pic de drama, acestea sunt ingredientele care au stat la baza acestui serial. In serial este vorba despre un profesor de chimie (Walter White) care este diagnosticat cu cancer pulmonar de stadiul 3. El este hotărât sa ofere familiei sale un viitor sigur si din aceasta cauza intra in comerțul cu droguri și se pune pe fabricat metamfetamina alături de un fost student (Jesse Pinkman).

Dexter

SPOILERS!! Polițist ziua, criminal in timpul liber. Expertul în criminalistică din Miami, Dexter Morgan, este un expert în sânge, care se transformă in timpul liber în Dexter, ucigașul în serie, omorând cu un „cod moral” precis.

Sherlock

Unul dintre cele mai populare seriale de astăzi. Acest serial îl prezintă pe Sherlock Holmes re-imaginat ca detectiv la începutul secolului XXI in Londra și John Watson ca veteran de război afgan.

Entourage

Acest serial este despre o stea de film în creștere, Vince Chase, învățând ce si cum se misca in lumea filmului impreuna cu ​​anturajul sau ales (prietenii săi apropiați încă din copilărie) și cum progresează de la copii obișnuiți din Queens in vedete.

Vikings

Aceasta este povestea lui Ragnar Lothbrok, un fermier norvegian, care în cele din urmă devine cel mai mare erou al timpului sau și regele triburilor vikinge. Iar legenda spune că el este de fapt un descendent direct al lui Odin, asa o fi?

The Big Bang Theory

Acest serial popular se învârte în jurul vieții unor străluciți fizicieni, Leonard Hofstadter și Sheldon Cooper, prietenii lor, Howard Wolowitz și Raj Koothrappali, și Penny, chelnerița. Ce poate sa iasa?

Suits

Mike Ross, un tip strălucit la minte, ajunge accidental într-un interviu de angajare și, ulterior, lucrează pentru Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York City.

Banshee

Acțiunea este situat in orașul Banshee din Pennsylvania și urmărește viața lui Lucas Hood. Orasul este perturbat de noul venit care ia locul vechiului serif care a fost recent asasinat. El are intenția de a face ca legea să fie respectată, dar are o manieră proprie pentru asta. Mai mult, planurile sale nu servesc decât propriului interes, nicidecum pentru interesul populației.

Prison Break

Într-o situație disperată, pentru a-și salva fratele care a fost condamnat la moarte din cauza conspirației politice. Michael Scofield, stabilește un plan elaborat pentru eliberarea din închisoare a fratelui său, Lincoln Burrows, pentru ai dovedi nevinovăția. Dar, pe măsură ce povestea progresează, va fi capabil să găsească prieteni și dușmani care i se vor alătura în această aventura palpitantă.

Supernatural

Doi frați au o călătorie înfricoșătoare și încurcată. Sam și Dean Winchester continua mostenirea tatălui lor de a lupta împotriva ființelor supranaturale, a demonilor și a zeilor rătăciți in lume.

Astea au fost recomandarile noastre. Voua care din ele v-a placut cel mai mult? Asteptam comentariile voastre!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here