Samsung a lansat o noua serie de telefoane!

0
75

Samsung a lansat in data de 28.01.2019 o noua serie de telefoane numite Samsung Galaxy M10 si M20, iar in cazul in care ai nevoie de un telefon mare, dar nu ai un buget pentru imensul S10, unul din acestea doua este o varianta foarte buna, la un pret mult mai redus.

O noua serie de telefoane din gama Galaxy care se anunta la fel de bune ca si cele din gama A, S si J. Aceste telefoane nu sunt unele High-End si sunt telefoane din seria Low-Cost si Mid-Range.

Se anunta a fi o serie de telefoane foarte bune, acestea din urma nu vor fi foarte extraordinare ca specificatii, insa iti vei putea face treaba foarte bine cu ele.

Voi incepe prin a spune cateva lucruri despre Galaxy M10.

M10, pot spune ca nu este un telefon extraordinar, dar care poate face tot ce fac si celelalte telefoane. Mai exact browsing, photo, video, apeluri telefonice, mesaj si nu in ultimul rand ne putem juca pe el. M10 are la baza un procesor Exynos 7870 octa-core si 2 sau 3 GB ram. Asta este in functie de bugetul fiecaruia, memoria interna este una de 32 Gb. Bateria se rezuma la 3430 mAh. Toate acestea se ascunda in spatele unui ecran LCD de 6.2 inchi si cu o rezolutie de 1520×720. O camera principala de 13 megapixeli cu F/1.9, iar camera secundara este una de 5 megapixeli cu F/2.2. Acest M10 vine fara cititor de amprente, dar are recunoastere faciala ceea ce este o inovatie pentru un telefon destul de ieftin.

Acum cateva cuvinte si despre M20.

M20, este putin mai interesant decat M10. Deoarece, acesta vine din start cu un ecran mai mare (6.3 inchi) de tip IPS LCD si cu o rezolutie mai mare (nu aveau de ales, ecran mai mare, rezolutie mai buna). Partea de procesare este de altfel, mai buna ca cea de pe M10. Aici vorbim despre un Exynos 7904 cu 3 sau 4 Gb ram, din nou, in functie de buget. Bateria este una foarte potenta dupa parearea mea, 5000 mAh cred ca sunt indeajuns pentru 1-2 zile in functie de cum il folositi. Pe partea de memorie interna acest telefon (M20) dispune de 64Gb, dar poate fi extinsa cu un card microSD. Telefonul ruleaza Android 8.1. Daca te incanta acest mic detaliu, tin sa te anunt ca acest telefon are mufa jack 3.5mm.

Preturile telefoanelor sunt destul de mici, acum vom vedea cu ce preturi vor ajunge in Romania. Cei de la Samsung au anuntat preturile, iar pentru M10 pretul pleaca de la 100 euro si se opreste la 150. Iar pentru M20 pleaca de la 160 euro si se opreste undeva la 210-220 euro.

Care dintre aceste doua telefoane Mid-Range sau Low-Cost vi se par o optiune buna, la un buget nu tocmai mare. Lasati in sectiunea de comentari parerea voastra cu privire la aceste telefoane, iar noi vom reveni cat mai repede cu noi informatii.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here