Red Dead Redemption 2, amanat din nou

Iar?

Din pacate da, iar, jocul Red Dead Redemption 2 produs de Rockstar Games, un joc asteptat de foarte multa lume, va fi amanat. O data specifica nu ni s-a dat, s-a zis doar Octombrie 2018. Trebuia sa apara in primavara anului in curs, dar iata ca declaratia oficiala de la Rockstar ne-a mai taiat din elan.

Decizie proasta?

Totusi, parerea noastra este ca nu este o decizie rea. Rockstar Games sunt cunoscuti pentru calitatea inalta a jocurilor pe care le produc, iar astfel de decizii, din partea lor, nu inseamna decat ca vor sa scoata un joc perfect. Nu este vorba de bani pentru ca, slava Domnului, daca nici Rockstar nu are bani.. (a se vedea vanzari GTA V). In afara de faptul ca Take Two Interactive a suferit o mica scadere a pretului/actiune , alte consecinte grave nu s-au inregistrat. Stati fara griji Read Dead Redemption 2 va ajunge la noi si sunt 95% sanse sa fie un joc genial. 🙂

Screenshots

Pentru a “indulci” putin fanii dezamagiti de aceasta stire, Rockstar Games a publicat cateva noi screenshot-uri, pe care le puteti vedea mai jos:

Pentru mai multe informatii despre tot ce inseamna Red Dead Redemption, dar si despre alte subiecte de actualitate din lumea jocurilor, nu uitati sa reveniti doar aici, la all4gaming.net!

1 comentariu la „Red Dead Redemption 2, amanat din nou”

Lasă un răspuns