Red Dead Redemption 2, amanat din nou

1
169

Iar? Din pacate da, iar, jocul Red Dead Redemption 2 produs de Rockstar Games, un joc asteptat de foarte multa lume, va fi amanat. Dezamagire peste dezamagire la o alta dezamagire. Noi asa ne simtim.

Red Dead Redemption, primul, este un joc care a luat nota 10. Zece. Fix. Imaginati-va Nadia Comaneci, versiunea Gaming. Asta nu se intampla mai spre deloc, jocuri foarte bune si foarte celebre nu au luat 10 si totusi RDR a luat. Ce a facut bun, ce nu a facut, important este ca a impresionat atat de tare incat review-eri nu au avut ce sa ii gaseasca. Nota 10.

Evident asta a provocat in randurile companiei creatoare un fel de „clar facem si numarul doi”. Pana la urma toata industria asta e un bussiness, foarte banos, si ai fi un sef prost de companie daca ai da lovitura cu niste jocuri create de tine si nu ai incerca sa faci si continuari. Nu neaparat in adevaratul sens al cuvantului, dar macar in aceeasi lume. Dar, revenind la subiect ..

O data specifica nu ni s-a dat, s-a zis doar Octombrie 2018. Trebuia sa apara in primavara anului in curs, dar iata ca declaratia oficiala de la Rockstar ne-a mai taiat din elan. Nu ca am fi avut nevoie, si asa vesti cu amanari si anulari sunt peste tot si nu ne fac niciodata fericiti. Bine acum hai sa fim si fair si sa zicem ca nu de fiecare data aceste amanari sunt rele. Sunt si atatea cazuri unde se amana un joc pentru a-l face si mai bun decat poate fi. Un motiv onorabil, si pentru ca suntem oameni mari (sau cel putin asa pretindem), acceptam.

Decizie proasta?

Totusi, cum am zis si mai sus, parerea noastra este ca nu este o decizie rea. Rockstar Games sunt cunoscuti pentru calitatea inalta a jocurilor pe care le produc, iar astfel de decizii, din partea lor, nu inseamna decat ca vor sa scoata un joc perfect. Nu este vorba de bani pentru ca, slava Domnului, daca nici Rockstar nu are bani (a se vedea vanzari GTA V).

In afara de faptul ca Take Two Interactive a suferit o mica scadere a pretului/actiune , alte consecinte grave nu s-au inregistrat. Stati fara griji Read Dead Redemption 2 va ajunge la noi si sunt 95% sanse sa fie un joc genial. Sa speram ca nu vom avea parte de restul de 5% pentru ca atunci o sa ziceti ca e numai vina noastra. Am zis noi repede 95% si astia de la Rockstar s-au intimidat si au zis „ei bine, acum o dam de gard!”. Glumim evident, Rockstar ar vrea sa ne cunoasca! Hai ca deja exageram, scuze.

Screenshots

Pentru a „indulci” putin fanii dezamagiti de aceasta stire, Rockstar Games a publicat cateva noi screenshot-uri, unde ne este aratat ce poate motorul lor grafic. Wow, daca ar fi sa nu ne pastram calmul pentru a relata aceasta stire, am zice „doamne ce bine arata!” Phew, gata, a iesit hype-ul din noi. Imaginile le puteti vedea mai jos, nu de alta dar am zis sa va minunati si voi!

Gata, sunteti uimiti? Nu inca? Atunci mai asteptati putin, lansarea e aproape, atat de aproape …

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here