Rainbow Six Siege ‘Outbreak’ va primi un nou mod cooperativ

Outbreak

Rainbow Six Siege va primi un mod cooperativ, numit Outbreak, unde cei 4 jucatori au de impuscat extraterestri. Ciudat.. . Daca mi-ai fi spus asta acum 2 ani, nu te-as fi crezut. Acesta este unul dintre shooter-ele mele favorite si nu este un joc amuzant sau inofensiv, este foarte serios.

Dar se întâmplă și, nici nu putem vedea ce inseamna asta mai clar până la “Siege Invitational” din 18 februarie, Ubisoft a lansat un al doilea trailer. O persoana misterioasa, chiar cel din poza de mai sus, oferă operatorului Ash care îi cheamă pe ruși (care sunt, evident, de obicei răi) pentru a o ajuta la o chestiune destul de presantă. Aș putea să cred că problema presantă este extraterestră și cerința este de a-i împușca. Clasic.

Va lasam sa urmariti mai jos, un trailer numit “Space Capsule” dezvaluit de Ubisoft pentru acest nou mod. Vizionare placuta!

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, dar si despre alte subiecte la fel de interesante din acest domeniu, nu uitati sa reveniti doar aici, la all4gaming.net!

Lasă un răspuns