PlayStation va fi prezent la Bucharest Gaming Week

Sony Interactive Entertainment Europe (părinţii consolelor PlayStation) anunţă participarea la evenimentul principal din cadrul primei ediţii a Bucharest Gaming Week, care va avea loc între 27 şi 28 ianuarie în pavilioanele C4 şi C5 ale complexului expoziţional Romexpo. Jucătorii vor putea experimenta la standul PlayStation titlurile PlayStation VR Worlds, Gran Turismo Sport, precum şi două dintre jocurile incluse in programul PlayLink, That’s You! şi Knowledge is Power, totul pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi.

Totul este “despre VR”

Pasionaţii de viteză vor avea parte de o experienţă autentică pe circuitele din Gran Turismo Sport, cu ajutorul sistemului PlayStation VR, în încercarea de a obţine cel mai bun timp. În plus, vizitatorii vor putea experimenta momente de suspans în PlayStation VR Worlds: aceştia vor pătrunde în universul alternativ al luptelor spaţiale, vor putea confrunta marele rechin alb în adâncurile oceanelor sau se vor putea alătura gangsterilor londonezi în misiuni.

Dar sa nu uitam de casual

Cei care sunt în căutarea unor titluri casual, ideale pentru următoarea petrecere, vor avea ocazia de a testa două dintre jocurile PlayLink: That’s You! şi Knowledge is Power. Acestea pot fi jucate împreună cu până la cinci prieteni fără a mai avea nevoie de controllere suplimentare, totul prin intermediul propriului smartphone, folosind aplicaţiile puse la dispoziţie de Sony.

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, dar si despre alte subiecte de actualitate din lumea Gaming-ului, nu uitati sa ramaneti doar aici, la all4gaming.net!

1 comentariu la „PlayStation va fi prezent la Bucharest Gaming Week”

Lasă un răspuns