Noutăți despre Samsung Galaxy Note 9

0
89

Încă nu se știe clar când va aparea Samsung GALAXY Note 9, dar e clar ca nu ar trebui sa mai așteptăm mult timp pana îl vedem. Au apărut niște „leak-uri” in care se menționează ca noul Note 9 va „avea la bord” 8 GB RAM și 512 GB stocare interna. Acesta ar depăși cu mult specificațiile lui S9 Plus care vine cu 6 GB RAM și 64 sau 256 GB spațiu de stocare.

Chiar și surse din interior menționează faptul ca nu este nimic „bătut in cuie”, dar adaugă „Sunt șanse ca anumite piețe sa poată vedea aceasta configurație, dacă sunt norocoși”. Cei drept, Samsung are o istorie destul de lunga in care oferă diferite specificații in diferite părți ale lumii.

Sfaturi pentru Note 9

Potrivit aceleași surse, exista și o nuanță de culoare „Teddy Brown”, care ar putea sosi pe Note 9, deci, dacă va plac culorile mai puțin „pământești”, acest lucru ar putea sa va aducă un plus in a va convinge sa cumpărați noul telefon de la Samsung (pentru ca fie vorba intre noi, amandoi stim ca nu prea ai de ce sa cumperi alt telefon la doar 2 luni dupa ce l-ai luat pe ultimul).

O probabilitate ar fi și senzorul de amprenta integrat in display, dar cum am spus mai devreme, acest lucru este mai mult o probabilitate decât o realizare. Ne așteptăm totuși ca Samsung GALAXY Note 9 sa vina „la bord” cu același procesor pe care îl întâlnim și la Samsung GALAXY S9, adică Snapdragon 845 sau Samsung Exynos 9810, asta in funcție de unde locuiti sau de pe ce piața îl cumpărați. Acest lucru ar trebui sa fie combinat cu Bixby 2.0, care ar fi un upgrade major pentru asistentul virtual Samsung și evident o baterie de 4.000 mAh sau chiar mai mare.

Dimensiunea ecranului este încă un mister, deși se vorbește ca ar putea veni cu o dimensiune de 6,4 inch in loc de 6,3, cum gasim pe Note 8 și sincer, daca ma intrebati pe mine, nu veți observa diferența.

Verdict

PRO 
  1. Baterie puternica
  2. Extinderea memoriei interne
  3. Ecran uimitor
  4. Funcția 4G
  5. Procesare rapida
CONTRA
  1. Preț cam mare
  2. S-Pen încă destul de complicat
  3. Dimensiunea

Un pic prea mare pentru unii și poate mic pentru alții, este încă un dispozitiv excelent pentru a ajuta utilizatorii sa pașească ușor in lumea Ph-ablet. Totusi, viitorul va dezvalui mai multe detalii despre acest nou produs Samsung si atunci vom vedea mai exact „cu ce se mananca”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here