Lansarea versiunii beta pentru State of Decay 2

0
112

State of Decay 2 este un joc video de supraviețuire ce va urma sa apara, dezvoltat de Undead Labs și publicat de Microsoft Studios. Este o continuare a jocului video State of Decay aparut in 2013. Jocul este programat să fie lansat pe 22 mai 2018 pentru Windows și Xbox One. Un joc de supraviețuire contra zombi, în care gameplay-ul este dintr-o perspectiva third person, jocul este setat într-un mediu deschis din lume și oferă un gameplay cooperativ cu cel putin trei jucători.

Motor, putere.

State of Decay 2 este dezvoltat folosind Unreal Engine 4. Jocul a fost anunțat pe 13 iunie 2016, la briefing-ul Microsoft Xbox in conferinta anuala E3. Jocul era programat să fie lansat în 2017 pentru Windows 10 și consola de jocuri video Xbox One, dar acest lucru nu a mai fost posibil. In cadrul aceluasi eveniment, dar in 2017, Microsoft a anunțat că jocul se va lansa în primăvara anului 2018.

În plus, jocul va fi de asemenea disponibil pentru a fi jucat fără niciun cost pentru abonații Xbox Game Pass la lansarea jocului, ca și în cazul tuturor titlurilor Microsoft Studios. Aceasta practica se pare ca este din ce in ce mai folosita de toate companiile care au propria retea de sharing jocuri. State of Decay 2 va fi, de asemenea, vândut ca un titlu Xbox Play-Anywhere, precum și cu sprijin cross-play între Windows 10 și jucatori Xbox.

Detalii bune.

Detalii despre cum vom supravietui

Micul oras America, un an de zile de astăzi. Morții au înviat și civilizația a căzut. Chiar și militarii nu au putut opri zombii, iar acum umanitatea se află pe punctul de a dispărea. Depinde de tine să aduni supraviețuitorii și să construiești o comunitate, să explorezi moștenirea ta de durată și să redefiniți ce înseamnă să supraviețuiești. Un pic de Walking Dead, un pic de joc video, un pic de ce ar fi daca cineva chiar ar scoate un joc The Walking Dead bun.

În State of Decay 2, baza ta este mai mult decât un loc pentru supraviețuitorii tăi să doarmă noaptea. Este sanctuarul tău, oferind protecție împotriva morții flămânde care se ascunde dincolo de perete. Este postul de comandă, unde planificați strategiile pentru o ucidere perfectă a zombiilor. Mai mult decât atât, este o manifestare a strategiilor dumneavoastra personale de supraviețuire pe termen lung, pe măsură ce o personalizați cu facilitățile și îmbunătățirile voastre ideale. Vei construi un turn de ceas sau o grădină? O infirmerie sau un atelier? Cum vei alege să scoți o mică bucată de civilizație din apocalipsa haotică?

Depinde de dvs. să vă construiți baza, să vă dezvoltați personajele și să gestionați resursele pentru a supraviețui ca un grup în această lume zombie post-apocaliptică. Dezvoltați abilitățile fiecarui supraviețuitor pentru a-și îmbunătăți capacitățile și pentru a vă întări comunitatea. Joaca solo sau cu o echipa cu până la trei prieteni pentru a explora o lume deschisă plină de zombi dinamici, dușmani umani și unelte valoroase necesare pentru a menține comunitatea în viață.

Unde-s multi, puterea creste

Deciziile tale definesc povestea supravietuirii

În apocalipsa zombie, trebuie să va creați propriul cod moral. Fiecare decizie are consecințe de durată cu care trebuie să vă confruntați. Cum te hotărăști să supraviețuiești, cum te hotarasti sa traiesti, pana cand moarte te va surprinde inevitabil? Creaza-ti povestea ta!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here