Jump Force – Parere, Merita?

0
82

De data aceasta Bandai Namco ne surprinde cu anime fighter-ul Jump Force. Acesta contine unele dintre cele mai iconice manga/anime ale tuturor timpurilor – Naruto, Dragon Ball, One Piece, My Hero Academia, Hunter x Hunter, Yu-Gi-Oh, Yu Yu Hakusho, Bleach si multe altele – sunt reprezentate aici.
Cu atatea personaje grozave si fanfizice este tot ce aveam nevoie la un joc decent.

Pro si Contra:

Pro:
•Fluid
•Gameplay interesant/atractiv
•Atmosfera placuta
•Personajele sunt updatate cu forma din manga

Contra:
•Prea multe loading screen-uri
•Te forteaza sa vizionezi unele cutscene
•Poveste foarte slaba/neinteresanta
•Prea putine caractere
•Un pret destul de mare pentru un content mai scazut(aici referindu-ma la poveste si personaje)

Parerea noastra

Am fost dezamagit de continutul povestirii in general. Incepe cu alegerea dvs. sa va alaturati uneia dintre cele trei echipe. Cate una pentru universurile Naruto, Dragon Ball si One Piece. Aceste echipe colaboreaza pentru a opri dusmanii obisnuiti, toate culminand intr-un showdown final epic.

Intregul punct al jocului Jump Force este de a va apropia de personajele pe care le iubiti. Insa este destul greu sa faci asta cand acestea sunt prezentate intr-o lumina atat de slaba.

Ceea ce pot zice despre acest joc este ca sunt prea putine caractere. Adica serios, de ce sa o puna pe Kaguya din Naruto in loc sa il puna pe Pain sau pe Madara, asa este si in cazul anime-ului Boku no Hero Academia care se intampla sa il aiba doar pe Deku. Vrem sa zicem prin asta ca ar trebui ca sa ii adauge pe All Might si Bakugou. Si ca tot veni vorba de personaje: Unde este Kaneki? sau Eren? aceasta parte m-a dezamagit destul de mult avand in vedere ca din 2015 pana in 2018 aceste personaje au fost extrem de populare dar nu pot exclude si posibilitatea ca studio-urile care au facut Tokyo Ghoul si Attack on Titan sa nu le fi permis celor de la Bandai Namco ca sa le foloseasca.

Schimbam subiectul si trecem la personaje. Ceea ce este de apreciat ar fi ca dupa parerea noastra personajele sunt bine facute (modelate) si chiar arata in proportie de 90-95% cu caracterele din animele respective. Insa ar trebui ca sa le dea un pic de viata, in sensul ca acestea abia daca isi misca gurile si ochi…

Acum terminam cu negativismul si sa trecem putin si pe la partile pozitive. Ceea ce face jocul destul de interesant este ca in primul rand personajele au abilitatiile lor specifice din anime si nu sunt modificate. Acest lucru mi-a placut extrem de mult la acest joc repet din nou, este ca au adus personajele cu forma lor din manga (un exemplu ar fi Bleach). Combat-ul in acest anime-game-fighter este aproape ca la celelalte jocuri realizate de bandai namco dar ceea ce este de apreciat ar fi ca poti face niste combinatii de combo incat sa iti poti invinge adversarul imediat!

Cam aceasta a fost si parerea noastra, daca esti de acord cu noi poti da un share ca sa priveasca cat mai multi acest articol, iar noi te-am lasat cu un SALUT!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here