Fallout 76… o dezamagire completa!

0
47

Fallout 76 este un joc de tipul RPG, si primul joc multiplayer dezvoltat de Bethesda Game Studios. Actiunea jocului este incadrata in viitor, mai exact, in anul 2102, la 25 de ani de la un razboi nuclear ce a devastat planeta. Scopul jocului este de a repopula lumea, iar pentru a atinge acest scop, jucatorul trece prin diferite obstacole, evenimente si multe altele.

Bethesda Game Studios este o companie americana, dezvoltatoare de jocuri-video. Este cunoscuta pe plan international, in mare parte, datorita seriilor de jocuri The Elder Scrolls si Fallout.

Probleme inca de la versiunea beta.

Versiunea Beta a jocului a fost lansata pe 23 Octombrie 2018, iar jocul complet a fost lansat oficial pe 14 Noiembrie 2018. Lansarea oficiala a fost o dezamagire totala, deoarece problemele imense regasite in versiunea beta, nu au fost rezolvate, acestea aparand si in versiunea completa a jocului. Cu aceste idiotenii si greseli penibile, cei de la Bethesda au reusit sa creeze cel mai controversat joc al anului 2018.

Numeroasele probleme tehnice, bug-urile, lipsa personajelor si alte defectiuni, au dus la acapararea numeroaselor recenzii negative pe diferite site-uri importante in lumea gaming-ului. Cu timpul, majoritatea problemelor au fost rezolvate, dar totusi, pentru o companie cu un asa renume, existenta acestor probleme este de tot rasul.

Probleme care inca persista.

O problema care inca persista este grafica. In ansamblu, grafica este exceptionala, dar asta de la departare, fiindca, daca te apropii, sa zicem de un obiect, grafica este deplorabila. Toate acestea din cauza motorului grafic folosit, anume, Creation Engine. Acesta este un motor grafic vechi, creat in 2011, si refolosit (cu anumite ajustari). Inca de atunci, chiar si la cele mai noi jocuri, precum Fallout 4 sau Fallout 76.

Parerea mea este ca motorul grafic trebuia schimbat cu totul, astfel incat sa se afle in ton cu noiile tehnologii hardware. Modificarea aceluiasi motor grafic nu este intotdeuna o solutie… dar cand nu ai chef sau bani sa faci unul nou…il folosesti pe cel vechi.

Overall, jocul este foarte plictisitor, si nu o spun doar eu, ci majoritatea internautilor care au testat jocul. Lumea in care are loc actiunea (numita „Appalachia”) este mare si pustie, simtindu-se lipsa NPC-urilor si chiar si a jucatorilor. Totodata, pentru a descoperi povestea jocului, jucatorii trebuie sa fie un fel de Sherlock Holmes. Ceea ce nu este chiar rau, dar avand in vedere ca pentru a afla povestea trebuie sa urmaresti niste casete plictisitoare, de durata si chiar inutile, ti se poate strica cheful de a mai urmari linia narativa.

Anyway, ideea e ca, compania Bethesda a incurcat-o rau de tot. Iar ca rezultat…au parte de o imensa pierdere financiara, dar si de o pierdere in numarul fanilor.

Care este parerea voastra despre acest joc? Asteptam comentariile voastre mai jos!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here