Data aparitiei jocului GTA 6, o farsa buna sau adevar?

2
946

Toata „farsa” a pornit de la un mesaj aparut in GTA Online, acesta destramand aparitia jocului GTA 6. Mesajul a fost spamat de mai multe ori pe mai multe platforme, iar chestia cea mai stranie, care ne face sa credem ca este adevarat, este ca mesajul pare sa vina din partea celor de la Rockstar, majoritatea utilizatorilor care au primit mesajul respectiv raportand acest lucru insotit de un screenshot.

Acesta pur și simplu precizeaza că GTA 6 va aparea anul viitor, in 2019. Acest mesaj a apărut cam pe la sfârșitul săptămânii și, deși pare aproape sigur, este cel mai probabil fals, chiar daca pare oficial. Nu este, sigur, dar datorita acestui mesaj puteti vedea cum creatorii acestuia ar putea trimite fanii într-o isterie uriasa și in crearea unor speranțe, toate acestea fiind spulberate daca nu se va intampla cum s-a zis.

De prin presa

Marketing-ul nebunesc și anunțurile de presa ne arata ca Rockstar este in stare de lucruri nemaiauzite, deci as zice ca exista o sansa ca acestia sa anunțe GTA 6 în mod neconvențional. Apropierea de data lansarii jocului Red Dead Redemption 2 si totodata lipsa oricăror altor dovezi, pot fi totusi lucruri care nu susțin acest anunț.

Conform celor de la Comic Book, Grand Theft Auto 6 ar trebui să se lanseze cândva în 2021 – 2022. Informația a fost publicată inițial pe canalul de YouTube The Know. Deși data respectivă pare foarte îndepărtată, este de reținut că, în trecut, tot aproximativ cinci ani a durat realizarea unui nou Grand Theft Auto.

Jocul este prevăzut să dezvaluie una dintre următoarele locații pe hartă: Întreaga harta a Statelor Unite ale Americii, Bogota (Capitala Columbiei), Las Vegas – Nevada, Miami sau hărțile anterioare ale jocurilor Grand Theft Auto combinate într-un cadru enorm. Zvonurile spun că povestea jocului poate avea un protagonist de sex feminin. Actorii care se zvonesc că au dublat vocile pentru joc pana acum, ar fi Eva Mendes și Ryan Gosling.

Rockstar Games confirma

Rockstar games a confirmat ca jocul Grand Theft Auto 6 nu va aparea in 2019, si ca a fost doar o farsa. Cu toate ca asteptam confirmarea celor de la Rockstar cu sufletul la gura, sperand ca jocul sa apara in 2019, totodata aveam si indoieli de la bun inceput ca ar putea fi doar o farsa facuta de niste oameni care nu se gandesc ca sunt si unii fani care asteapta jocul asta mai mult decat orice. După cum sugerează unii membri ai comunității GTA, se pare că moderii au găsit o modalitate de a ataca sistemul de anunțuri Rockstar. Acesta este si motivul pentru care mesajul ar apărut și pentru jucători singleplayer.

Din pacate mai avem de asteptat pana ca jocul Grand Theft Auto 6 sa apara. Cu toate ca GTA 5 a fost cel mai bine vandut joc din istorie, GTA 6 s-ar putea sa il intreaca deoarece sunt sigur ca va avea multe lucruri diferite fata de jocul precedent, lucruri care vor crea o diferenta majora intre cele 2 jocuri. Doar parerea mea, adevarul il vom vedea atunci.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here