Cei de la Apple incep sa creeze seriale?

0
27

Se pare ca cei de la Apple vor sa creeze un serial, s-au saturat de facut gadget-uri si se vor apuca de seriale?

Haideti sa aflam adevarul.

Se pare ca cei de la Apple se pregatesc sa creeze un serial dupa o carte scris de Stephen King in urma cu 13 ani. Din multe informatii bine scotocite de noi, am aflat ca aceasta serie se v-a numi ca si „Povestea lui Lisey”. „Povestea lui Lisey”, este un roman de groaza si romantic in acelasi timp. Aceasta carte va deveni un serial de televiziune ce va fi realizat in 8 episoade de cei de la Apple.

Serialul va fi o copie fidela a cartii ce il va prezenta pe Julianne Moore ca protagonist al seriei. In timp ce scenariul va fi condus de insusi Stephen King.

Productia a fost sau va fi incredintata lui JJ Abrams si studioului sau Bad Robot Productions. Producatiorii executivi vor ramane aceiasi Julianne Moore, Stephen King, JJ Abrams si Ben Stephenson de la Bad Robot.

Scurt Spoiler

„Povestea lui Lisey” este un thriller ce a fost realizat de la o poveste a lui Lisey din viata reala la doi ani dupa moartea sotului ei. Protagonista este nevoie sa elibereze biroul sotului ei. Acesta este un scriitor de succes si in acest mod va descoperi foarte multe fapte si evenimente din viata ei pe care le-a uitat sau le-a reprimat. Lisey intre fanii psihiatrici va fi nevoita sa reaminteasca trecutul sotului ei. Dar de asemenea si de copilaria si evenimentele ciudate si de rudele afectate de probleme psihice ce i-au marcat viata.

Acuma ca protagonista a fost aleasa si productia este pe linia de start. Lipseste doar alegerea si anuntarea celui ce va sta in spatele camerei si va regiza totul pentru a vedea un serial de succes spun cei de la Apple.

In luna august a anului 2017 autorul Stephen King, si-a exprimat dorinta si interesul pentru a-si vedea romanul adaptat pentru televiziune ca o serie TV.

Iata si declaratia autorului:

„Povestea lui Lisey este cartea mea preferata si as vrea sa o vad tradusa in seriale TV. Mai ales pentru ca acum exista o anumita deschidere pentru aceste produse in serviciile de streaming si in retelele de cablu. Acum exista mai multa libertate creativa si cand faceti un film dintr-o carte, exista acest lucru pe care il numesc SINDROMUL SEDINTEI PE VALIZA. In practica atunci cand incercati sa puneti hainele impreuna intr-o valiza si nu se inchide. Asa ca m-am gandit sa iau cartea si sa o transport in 2 ore si 10 minute de film. Dar, in calitate de emisiune TV, aveti cel putin 10 ore. In acest timp puteti reusi sa inchideti si sa transpuneti toata esenta si caracterul complet al operei literare”. Acestea au fost cuvintele spuse de autorul Stephen King.

Credeti ca se va realiza un serial de care sa se povesteasca in toata lumea sau un serial ce nu va fi pe placul nimanui? Asteptam comentari cu privire la aceasta informatie, atat pozitive cat si negative.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here