Cea mai buna echipa de CS: GO din Romania

0
2275

Nexus Gaming este prima echipa din Romania de Counter Strike: Global Ofensive care si-a pus amprenta in lumea CS: GO la un nivel inalt in Europa. Membrii in momentul actual, in numar de 5, sunt: Jaxi (Vrînceanu Costin), XELLOW (Adrian Guta), BTN (Catalin-Ionut Stanescu), iM (Ivan Mihai) si Blytz (Raul Gligor).

Numarul 1

De unde a pornit totul

Victoria care i-a consacrat pe baieti este cea impotriva echipei lui pashaBiceps Virtus Pro intr-un meci strans pe Cache, in care echipa romaneasca a reusit sa castige cu scorul de 16-13. Din acel moment Nexus a avut un impact urias asupra fanilor de CS: GO din Romania.

In tot acest timp echipa Nexus Gaming a participat la concursuri LAN in strainatate precum Adria Masters, unde au reusit sa invinga in finala echipa gazda Bajini Puleni. Chiar daca este un drum lung sa ajungi la un turneu final precum Major, echipa noastra joaca mereu in calificari si din spusele jucatorilor Nexus, ajungerea la un turneu final este un obiectiv in viitorul apropiat.

Cine credeti voi ca va castiga? Glumesc..

Nothing like the present

In momentul de fata Nexus Gaming joaca in Esports Balkan League in Grupa A impotriva unor echipe destul de puternice precum Valiance sau Bpro. In primul sezon al acestei competitii Nexus a reusit sa ajunga la jocurile LAN si sa termine turneul pe locul 4. Castigarea acestui concurs nu este imposibila, avand in vedere ca nu sunt foarte puternice cu exceptia baietilor din Serbia Valliance, dar sa nu uitam ca Nexus a mai reusit in trecut sa faca surprize uriase.

In ciuda faptului ca echipa a suferit putin in ultimul timp, deoarece ei nu reuseau sa gaseasca al 5-lea membru. Dupa cateva meciuri jucate in formatie diferita jucatorul ales de catre Nexus Gaming a fost Blytz. El a reusit sa isi mentina locul in echipa dupa turneu final castigat in Serbia unde a fost cel mai bun jucator al echipei in finala castigata cu 2-1 impotriva cel de la Bajini Puleni.

In Romania este foarte greu sa aduci publicului spiritul unui meci de CS:GO, dar se pare ca Nexus Gaming a trecut peste acest obstacol cu putin ajutor din partea comentatorului roman Werty (Paul Aurelian), care comenteaza in limba romana majoritatea meciurilor pe Youtube. Sa nu il uitam pe Jaxi, care este cel mai iubit jucator de catre fanii echipei. El, cu ajutorul canalului sau de Youtube, a reusit sa se apropie foarte mult de publicul roman si nu doar atat chiar ii si ajuta pe jucatorii amatori de Counter-Strike prin tutoriale avantajoase pe care ei le pot folosi in meciuri.

Competitii de top!

Baieti demni de sustinere

Chiar daca nu au un salariu fix, jucatorii echipei au ales sa ramana uniti. Acest lucru nu poate sa ramana neobservat deoarece 95% din romani nu ar fi acceptat sa ramana daca nu ar avea sa primeasca si niste bani pentru prestatiile lor. Totusi ei, prin concursurile castigate, reusesc sa gaseasca motivatia de a ramane o echipa. De admirat!

Normal ca pentru a ajunge cat mai sus, echipa are nevoie si de un antrenor. Speram ca Nexus Gaming isi va gasi un antrenor cat de curand, chiar daca acest obiectiv nu pare unul foarte greu de realizat, este destul de important.

Tot ce ramane acum este sa asteptam inca un turneu major in Romania (asa cum a fost Dream Hack in 2015 in Cluj-Napoca) si sa speram ca Nexus va participa. Haideti sa fim alaturi de ei si sa le uram succes!

In continuare, puteti urmari majoritatea meciurilor echipei Nexus Gaming pe canalul de Youtube al lui WERTY si nu uitati sa il sustineti si pe JAXI pe canalul lui personal.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here