Call of Duty Blackout este gratis in luna aprilie

0
168

Ce este Call of Duty Blackout ?

Call of Duty: Black Ops este un joc FPS creat de Treyarch și publicat de Activision. A fost lansat în toată lumea pe 9 noiembrie 2010 pentru Windows, Playstation3, Xbox 360 si Wii. Un joc separat a fost lansat pentru Nintendo DS creat de n-Space. Este al cincilea joc plasat în Al doilea război mondial.

Jocul s-a vândut în peste 5 milioane de copii în doar 24 de ore.

Există opt ediții ale lui Call of Duty: Black Ops 4. Pana acum nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a va juca jocuri. Dar in acelasi timp nu a mai fost nici o perioada mai complicata și mai frustranta de a le cumpăra. În cursul acestei luni, oricine este interesat doar de modul de luptă Royale Blackout poate juca gratuit.

A doua sansa.

Dacă ați pierdut săptămâna liberă a lui Blackout în ianuarie sau dacă l-ati jucat atunci dar nu l-ati cumparat si v-a parut rau, nu aveti de ce, puteți să vă împușcați până la sfârșitul lunii. Într-un comunicat de presă, dezvoltatorii spun că toate progresele jucătorilor în Blackout vor fi salvate și transferate dacă jucătorii aleg să achiziționeze jocul complet. Promovarea coincide cu introducerea unei noi hărți pentru Blackout, bazată pe faimoasa insulă Alcatraz. Alcatraz a fost introdusa deja pentru PS4 și este așteptata si pe alte platforme la o alta dată.

Profit sau pierdere ?

Black Ops 4 nu au adus castigurile pe care investitorii lui Activision și-au exprimat speranța de a le face. Deși s-au făcut destul de bine ca editorul să aducă venituri record și, în același timp, să dea jos sute de oameni. In special, modul de luptă royale se confruntă cu concurență destul de mare de la jocuri cum ar fi Fortnite și Apex Legends, ambele fiind libere pentru a fi jucate, în timp ce Blackout costă în mod normal aproximativ 240 lei.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here