Anthem, Demo Week Test

0
52

După cum bine știți sau probabil ați auzit, in weekend-ul acesta a fost disponibila versiunea demo a lui Anthem. In ciuda numeroaselor probleme care au afectat in trecut versiunea VIP Demo, cei de la BioWare, au considerat ca aceasta versiune va funcționa mult mai bine. Însă jucătorii sunt sfătuiți sa fie pregătiți pentru probleme noi și cele vechi care e posibil sa se reîntoarcă.

Echipa Anthem lucrează la îmbunătățirea experienței jucătorului pe baza feedback-ului și ceea ce au vazut in ultimul Weekend demo. BioWare indicase săptămâna trecută planificarile pentru demo-ul public care mi-au dat speranța ca vom putea trece prin câteva misiunea fără “Loading Screen”. Insa dupa ce am testat jocul pot spune ca avem „Loading Screen” insa nu este chiar foarte suparator.

Intr-o recenta postare, șeful serviciului live, Chad Robertson, a spus ca BioWare este convins de încărcarea serverului. In weekend-ul VIP, foarte mulți jucatori și-au petrecut cea mai mare parte din timp așteptând sa joace. Totuși acest lucru nu sa întâmplat de data aceasta. Bine.. a picat serverul de câteva ori, dar totuși e o versiune demo și încă nu sunt toate puse cap la cap.

“Like last weekend, we will be prepared with more server capacity than we anticipate will be needed.” Chad Robertson a afirmat in articol. In acel moment nu inspira multă încredere, având in vedere faptul ca au fost destul de departe in estimarile lor. In ciuda faptului ca a fost un demo limitat, cu un număr de jucatori care puteau fi anticipați. Însă in Weekend-ul 1-4 Februarie oricine a putut sa descarce demo-ul și sa il încerce.

PĂRȚILE SLABE

Eu am testat jocul in acest Weekend și cum am spus și mai sus au fost momente când a trebuit sa ma reconectez. Am găsit și unele bug-uri care nu m-au lăsat termin misiunile și a trebuit sa încep aceeași misiune de câteva ori. Cam astea sunt părțile slabe in momentul acesta. Dar ținând cont ca încă este in faza de dezvolatare și jocul nu a fost încă lansat oficial eu tind sa cred ca o sa rezolve aceste probleme pana la lansare.

PĂRȚILE BUNE

Tot am spus de problemele care sunt in acest joc, zic sa va spun și părțile bune, mai exact ce mi-a plăcut.

Grafica și mobilitatea sunt foarte bune, se vede ca pe aceste părți dezvoltatorii au avut de munca ca sa creeze acest joc. Iar din punctul meu de vedere au facut o treaba excelenta.

Mai multe detalii despre acest joc o sa urmeze imediat ce se lansează. Rămâneți aproape pentru mai multe informații din lumea jocurilor și nu numai.

Voi cum v-ați petrecut Weekend-ul? Ați încercat sa jucati Anthem?

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here