6 CELE MAI BUNE ANIME CU MAGIE

2
294

Astazi o sa va prezint un top 6 cu cele mai bune anime-uri si care mi-a placut mie cel mai mult. Fara alte cuvinte, sa incepem!

6. Zetsuen no Tempest


Razbunarea este o otrava care ii va afecta pe toti cei care o ating. Este o lectie pe care Zestruen no Tempest ne va invata. Cum o singura greseala ne poate marca pe fiecare. Asa este si in cazul lui Mahiro care este pregatit sa renunte la orice numai ca sa o razbune pe sora lui.

Data lansarii: 05 octombrie 2012

Episoade: 24

Genuri: Acţiune, Fantezie, Mister, Psihologic, Shounen

5. Mahou Shoujo Madoka Magica

Elevele Madoka si Sayaka intalnesc o noua studenta care tocmai sa transferat numita Homura, insotita de o pisica vorbitoare! Aceasta pisica magica are puterea sa le ofere fiecaruia o dorinta si sa le transforme in fete magice, dar duo-ul invata curand sa fie atente la ceea ce isi doresc.

Data lansarii: 07 ianuarie 2011

Episoade: 12

Genuri: Drama, Psihologic

4. Black Clover

Totul a inceput deodata cand un mostru a atacat regatul Clover totusi acesta a fost salvat de Regele Magiei. Dupa acel incident au inceput sa apara mai multi posesori magici printre care se afla si Yuno care avea un griomar cu 4 stele si era de asemenea fratele vitreg a lui Asta. Dar se pare ca Asta va ramane fara sperante insa cand Yuno a fost atacat si era fara aparare, Asta si-a trezit griomarul cu 5 foi acesta apartinand unui Demon.

Data lansarii: 03 octombrie 2017

Episoade: Ongoing

Genuri: Actiune, Comedie, Fantezie, Shounen

3. Fairy Tail

Titularul Fairy Tail este o faimoasa breasla magica care se indreapta spre questuri pentru comori. Practic visul oricarui fan al aventurii RPG. Cu magia lor, grupul va intalni provocari, unele care mai de care usoare sau dificile. Oricum acestia vor invata mai multe unul despre altul si vor evolua in magie pana cand vor deveni breasla suprema.

Data lansarii: 12 octombrie 2009

Episoade: 277

Genuri: Actiune, Aventura, Comedie, Ecchi, Fantezie

2. Magi: The Labyrinth of Magic

Magi are loc intr-o lume plina de dungeon-uri, labirinturi subterane umplute cu o mare cantitate de comori, precum si o cantitate enorma de pericol sub forma gardienilor Djinn. Doar cei mai curajosi magicieni pot trece cel mai bine temnitele si pot lua comoara in interiorul lor, iar tanarul Aladdin doreste sa faca exact asta.

Data lansarii: 07 octombrie 2012

Episoade: 25

Genuri: Actiune, Aventura, Fantezie, Shounen

1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Pentru cei dintre voi care nu ati trait sub o stanca in ultimii 7 ani, nu ar fi o surpriza sa gasiti Fullmetal Alchemist pe orice numar din lista „cele mai bune”. Cand doi frati tineri incalca regula interzisa de alchimie, ei platesc preturi ingrozitoare pentru pacatele lor. Trei ani mai tarziu, incep sa caute o piatra legendara cu puterea de a-si repara greselile.

Data lansarii: 05 aprilie 2009

Episoade: 64

Genuri: Actiune, Aventura, Comedie, Fantezie, Militar, Shounen

Voua care anime v-a placut cel mai mult?! Noi cel putin am ales animele Black Clover deoarece are un potential imens sa sparga topurile avand in vedere ca Asta este detinatorul griomarului cu 5 foi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here