5 CEI MAI PUTERNICI SPADASINI

0
92

Astazi am sa va prezint un top cu cei mai puternici spadasini din universul anime.

5.Himura Kenshin

Himura Kenshin, cunoscut ca legendarul hitokiri al Revolutiei Meiji, Himura Battosai, este protagonistul principal si caracterul titular al seriei Rurouni Kenshin. Kenshin a petrecut zece ani calatorind in Japonia ca un rurouni in cautarea rascumpararii, purtand un sakabato cu juramantul de a nu ucide niciodata din nou. In 1878, el soseste in Tokyo si se reuneste la Kamiya Dojo, unde juramantul sau este testat pe masura ce lupta pentru a mentine pacea tarii.
Anime: Rurouni Kenshin

4.Zaraki Kenpachi

Printre cei mai puternici Shinigami din universul Bleach. Acesta este de asemenea si un capitan al diviziei 11. L-am adaugat pe Zaraki in acest top deoarece puterea lui este inca nestiuta in proprotie de 50% sau chiar mai mult. Puterea acestuia este asa de imensa incat nici nu este nevoie ca sa strige numele zanpakutou-ului sau. De asemenea acesta mai poarta si un petic pe ochi care ii sigileaza o parte din puterea lui.
Anime: Bleach

3.Dracule Mihawk

Acesta este in prezent cel mai puternic spadasin din universul One Piece. Recompensa de pe capul acestuia ramane necunoscuta astfel il face printre putini pirati mai speciali. De asemenea multumita abilitatilor lui acesta a ajuns sa faca parte si din Shinchibukai. Porecla lui (Ochi de soim) provine de la ochii lui galbeni ciudati, care seamana cu ochii unui soim.
Anime: One Piece

2.Kurasaki Ichigo

Kurasaki Ichigo este progatonistul anime-ului Bleach, acesta in decursul seriei a evoluat in putere foarte mult, incat a ajung la modul de Bankai si la altele. Puterea acestuia este foarte mare avand in vedere ca si le-a recuperat intr-un mod mai special. L-am adaugat pe locul 2 deoarece puterea acestuia in manga este mult mai mare decat cea prezentata in anime.
Anime: Bleach

1.Roronoa Zoro

Pe locul 1 se afla Roronoa Zoro, acesta este unul dintre membri echipajului Migiwara sau Straw Hats, de asemenea si un protagonist, si-a facut debutul in primul episod, visul acestuia este sa devina cel mai mare spadasin din lume. Pana in momentul de fata el are un pret de 320 milioane de belly. L-am adaugat pe acesta pe locul 1 deoarece puterea lui va creste foarte mult in decursul anime-ului astfel ajunge sa il intreaca si pe Mihawk dar si pe Ichigo.
Anime: One Piece

Acesta a fost si topul cu spadasini. Voi ce parere aveti? Care credeti ca este cel mai puternic spadasin din universul anime? Lasati-ne mai jos in sectiunea de comentarii parerea dumneavoastra.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here